Hoofdstuk 7: De Men Advisor App

menadvisor_app_facebook

Wil je mijn nummer? Eén momentje, dan haal ik even mijn mobiel en mijn Men Advisor erbij. Smart&Sexy, een lifestyle community voor vrouwen opgericht door Lisa Portengen, is uitgekomen met een creatieve app voor alle vrouwen van Nederland. De Men Advisor geeft de vrouw geestige en misschien wel rake omschrijvingen over de man die op dat moment voor haar neus staat.

Gebruiksaanwijzing van de app

De vrouw richt haar telefoon als een afstandsbediening op een willekeurige man in haar omgeving, drukt op de knop en wacht op een antwoord terwijl de Men Advisor de man scant. Het advies verschijnt dan in beeld, dit kan zijn ‘Dat wordt onderbroeken rapen’, ‘Een hart van goud’, ‘Dat wordt kamperen’, ‘ Zijn vriend is leuker’ of misschien wel ‘Een koning in bed’. Er zijn oneindig veel verschillende adviezen die de vrouw kan helpen met haar beslissing.

Het advies

Lijkt het advies te kloppen? Leuk! Dan hoort het zo te zijn 😉 Klopt het advies helemaal NIET? Nog leuker! En misschien wel een reden om met hem te gaan praten.
Wil je flirttips? Druk dan op de knop ‘Flirttips’ Wil je deze app delen op Facebook of Twitter? Dat kan natuurlijk ook.

De app is overal in Nederland te gebruiken, waar er maar mannen zijn. De app creëert vooral humor op straat, in de kroeg, op de kermis, en andere openbare gelegenheden.

Over de app

Download de app hier https://itunes.apple.com/nl/app/men-advisor/id582824142?mt=8

De MANADVISOR APP is vanaf 18 december verkrijgbaar alleen in de App store (iPhone). Hij wordt gratis weggegeven tot 10 januari 2013. Daarna is hij te koop voor 0,89 eurocent.
De app is in opdracht van Smart&Sexy gebouwd door de makers van de succesvolle ‘Skirtallert’ app. http://www.wikibros.org/

Door admin

Redactie Mobile Marketing handboek

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *