Hoofdstuk 1 FlatGround Media: unieke mobiele interactieve in- en outdoor plattegronden

FlatGroundMedia02

”De tijd van de papieren plattegrond is nu wel echt voorbij” vertelt Stephan Kaneman. Stephan is samen met Robert van Duivenbode een van de twee oprichters van FlatGround Media, een nieuw bureau dat zich richt op het creëren van extra beleving op je huidige locatie. ”We kunnen ons niet meer voorstellen dat je iemand nog een papieren plattegrond voorlegt. Met de technieken van nu zijn we in staat de gebruikerservaring van een locatie oneindig te vergroten, zeker met de opkomst van de iBeacon-techniek. Hiermee kunnen we niet alleen in de buitenlucht maar ook indoor iemand zijn positie bepalen”. 

Digitale plattegronden

De interactieve laag die FlatGround Media creëert en over de digitale plattegrond legt, biedt heel veel kansen voor een bedrijf of organisatie. Van Duivenbode: “En nog belangrijker; het verrijkt het bezoek aan een locatie. Achtergrondinformatie bij elk kunstwerk in een museum, live wachttijden bij attracties in een attractiepark, foto’s en video’s van artiesten tijdens een festival of gepersonaliseerde content sturen op basis van een locatie in een winkel. Er zijn oneindig veel mooie toepassingen te verzinnen”.

Locaties

FlatGround Media ontwikkelt de plattegronden voor alle soorten locaties, zowel voor binnen als in de buitenlucht. “Samen met de opdrachtgever creëren we de mobiele applicaties voor iOS en Android geheel in huisstijl en met de functionaliteiten die passen bij de locatie.” De combinatie van technieken die FlatGround gebruikt is uniek en nog niet eerder vertoond. ”We hebben het afgelopen jaar hard gewerkt om alle pluspunten van huidige functionaliteiten als Google Maps en bestaande digitale plattegronden op een hoop te gooien, te toetsen aan de technieken van nu, en daar een compleet verhaal van te maken. En daar zijn onze gepersonaliseerde mobiele plattegronden het resultaat van”, vertelt Van Duivenbode.

Meer informatie: www.flatgroundmedia.nl

Door admin

Redactie Mobile Marketing handboek

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *