VIDEO: Veronica Magazine lanceert eigen sociale TV App

Veronica Magazine lanceert vandaag een sociale televisiegids als mobiele en tabletapplicatie: de Veronica Magazine TV App. Met de nieuwe app kunnen kijkers zien waar hun Facebookvrienden naar kijken, welke programma’s trending topic zijn op Twitter en wat er getweet wordt op de officiële hashtags van veelbesproken tv-programma’s. In de apps voor iPhone, iPad, Android-telefoons en – tablets zit een functie om aan te geven of de kijker het programma goed of slecht vindt. Gaandeweg leert de app welke uitzendingen de interesse hebben van de kijker, waardoor hij of zij op den duur gepersonaliseerde tv-tips ontvangt. 

Volgens Veronica Uitgeverij is het binnenkort ook mogelijk om direct mee te converseren op Twitter vanuit de Veronica Magazine TV App. Ook kan de kijker in de toekomst niet alleen inloggen met Facebook, maar ook met Hyves. De gebruiker krijgt een overzichtelijke programmering voorgeschoteld van 124 zenders en de app maakt gebruik van de betrouwbare sterrenratings bij films van Veronica Magazine. Voor de meeste films zijn trailers beschikbaar in een eigen player, die automatisch de juiste kwaliteit kiest afhankelijk van de telefoon of tablet. De applicatie staat onder professionele redactie van Veronica Magazine.

Waarom is de TV App volgens Veronica Magazine de beste sociale televisiegids op de markt?

  • Weten waar je Facebookvrienden naar kijken.
  • Twitterconversaties volgen van trending topics via de officiële hashtag van het programma
  • Door het raten van een programma – goed of slecht – en deze te delen met Facebook-vrienden slaat de applicatie voorkeuren op, waardoor de gebruiker op den duur steeds relevantere tv-tips krijgt.
  • Dagelijks geactualiseerde televisiezenderprogrammering, tot drie dagen vooruit inclusief tv-tips van de professionele redactie van Veronica Magazine.
  • Meer dan dertigduizend eigen filmrecensies van Veronica Magazine – volgens het bekende vijfsterrensysteem – zijn toegevoegd als extra verdieping aan de filmbeschrijvingen. Altijd de juiste trailer bij de juiste film bekijken dankzij de database van Veronica van liefst 2500 filmtrailers. De trailer is beschikbaar in vijf verschillende kwaliteitsniveau’s, afhankelijk van het toestel of tablet.

De TV App is te downloaden via Veronica Magazine: http://www.veronicamagazine.nl/tvapp/ of direkt via:

Door admin

Redactie Mobile Marketing handboek

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *